Menu

Paludan Bogcafé

Paludan Bogcafé er café og boghandel i ét. Her finder du bogreoler fra gulv til loft. Hos Paludan kan man komme alene og nyde en god kop kaffe imens man fordyber sig i en af de mange bøger, som man frit kan tage ned og læse. Ønsker man at arbejde eller gamble online, kan man også passende gøre det hos Paludan Bogcafé, hvor man finder en hyggelig og hjemlig stemning, alt imens man nyder sin kaffe Machiatto.

pauldan-cafe

Café Dyrehaven er en af Vesterbros mest populære caféer, og et hyggeligt stamsted for mange af Vesterbros beboer. Cafén byder på en old school værtshusstemning, hvor gæster kan komme og nyde lækkert mad eller få slukket tørsten. Hos Café Dyrehaven er maden af høj standard og internettet florerer med gode anmeldelser på deres retter. Udenfor er det ligeså dejligt og med siddepladser, hvor gæster kan nyde udsigten til Sønder Boulevard.

cafe-dyvehaven

I Christianshavn finder du den nordiske gourmetrestaurant Noma, som fire år i træk er kåret som verdens bedste gourmetrestaurant. Noma er en sand gastronomisk oplevelse og bærer præg af den nordiske cuisine, hvor maden bliver røget og syltet. Du skal dog være lidt heldigt for overhovedet at få et bord på Noma derfor anbefaler vi, at du skriver dig op på Nomas venteliste og venter på at der kommer et afbud.

nova