Menu

Kents Kaffe Laboratorium

På Nørre Farimagsgade 70 finder du Kents Kaffe Laboratorium, hvor der er investeret i særligt bryggeudstyr, så du selv kan vælge hvad din kaffe skal brygges på og hvordan. Du får altså en hel særlig kaffeoplevelse hos Kents Kaffe Laboratorium, da du selv er med til at vælge, hvordan du vil have din kaffe. Kaffebaren tilbyder fem metoder for brygning:

  • V60
  • Syphon
  • Koldbrygget
  • Chemex
  • Aeropress

Alle bønnerne er økologiske og ristet på eget risteri, og der er mulighed for at få soja- og havremælk i sin kaffe. Stilen er klassisk dansk design, hvor du kan slå dig ned på en sofa i barlokalet eller sidde på lammeskind ved vinduerne.

kent

Kaffebaren Parterre finder du på Overgade i Christianshavn i kælderen af en charmerende gammel bygning. Når du går ned ad trapperne og træder ind i Parterre, finder du en rustik og æstetisk indrettet café med god belysning fra gamle franske projektørlamper. Beliggenheden er fantastisk, afskåret fra det daglige mylder. Hvis du elsker kaffe, altså virkelig elsker kaffe, så bliver du glad for de store fyldige kopper hvori kaffen serveres hos Parterre. Kaffen er lavet på bønner fra det svenske risteri Koppi, som har tiltrukket mange af deres faste gæster.

Ligesom hos KAFFE, kan du hos Parterre få slukket morgensulten med blødkogte æg, friskbagte boller, croissanter og skyr.

parterre

Next Door Café er en velbesøgt kaffebar beliggende på Larsbjørnstræde i Københavns indre by. Next Door Café har en helt særlig stemning, og man føler næsten at man er med i et afsnit af Friends, for her snakker alle med hinanden – bekendte som fremmede. Maden er hjemmelavet, og du vil finde noget nyt hver morgen. Indretningen er helt speciel, da alt er custom made fra genanvendeligt materiale. Bordene er for eksempel lavet af gamle døre og dækket med glasplader. Kaffen smager fantastisk, og du vil kunne finde et stort udvalg af både kaffer og andre drikkevarer hos Next Door Café.

next-door

På Værnedamsvej finder du en lækker retro kaffebar som ligner noget fra 1930´erne. Stilen i Café Granola er gennemtænkt til mindste detajle. Når du træder ind ad døren, vil du med det samme lægge mærke til terrazzogulvet og de gamle metallamper. Café Granola er kendt for sin fransk inspireret mad, og byder på fantastisk kaffe og juice. Café Granola er så populær, at du kan risikere ventetid ved cafén. Husk derfor at bestille bord inden du besøger denne hyggelige café.

cafek