Menu

Steder i København til at hænge ud, slappe af eller hygge

Købehavn er kendt for berømte seværdigheder såsom forlystelsesparken Tivoli, statuen af den lille havfrue, Amalienborg slot og Christiania, men København byder på meget mere. Der er utrolig mange caféer, restauranter og udendørs hæng-ud steder som kan gøre en hver morgen, middag eller aften lidt sjovere. Vi har samlet en liste over steder du kan besøge alene, med en date eller med vennerne.

Nyhavn er et af Københavns mest besøgte turistmål, hvor man finder over 300 år gamle hus i forskellige farver. Selvom livet i havnen i gamle dage var præget af sømænd, værtshuse og glædespiger, så byder Nyhavn i dag på en masse lækre fortovscaféer, barer og restauranter, som tilbyder alt fra italiensk til fisk og skaldyr, en saftig steak og kold fadøl. Ud over den hyggelig stemning på Nyhavn arrangeres der i løbet af året sjove arrangementer som julemarked, jazz festival, tjenerløb og meget mere.

Du finder dog stadig værtshuse i Nyhavn, og de fleste tilbyder dig sjov og spænding med spillemaskiner og bordspil. Det bedste af det hele er, at du kan tage spillene med hjem ved at oprette en Betfair spillekonto og finde spillene online. Som ny kunde kan du bruge en Betfair promokode og få 100% i bonus på op til 1000 kroner.

Ud over den hyggelig stemning på Nyhavn arrangeres der i løbet af året sjove arrangementer som julemarked, jazz festival, tjenerløb og meget mere.

boat

Hos Kaffevaerk bliver du mødt af et venligt personale og professionelle baristaer. Kaffevaerk rister selv kaffen og har fokus på økologi og bæredygtighed. Hos Kaffevaerk kan man nyde sin økologiske filterkaffe i den hyggelige og søde kaffebar på Frederiksberg eller få den med ”to go” og besøge Frederiksberg Have, som ligger lige om hjørnet. Kaffevaerk fungerer også som en butik, hvor du har mulighed for at købe diverse kaffebrygningsartikler, og selv lave din egen kaffe der hjemme. Du kan også hoppe forbi deres hjemmeside, hvor de har en webshop med espressomaskiner og kaffekværne.

kaffeven