Menu

Copenhagen Coffee Lab

I en hyggelig kælder i det indre København finder du Copenhagen Coffee Lab. Her rister kaffebarens ejere og baristaer selv kaffebønnerne hver morgen. Kærligheden for kaffe mærkes tydeligt når man træder ind i de hyggelige lokaler. Vi kan klart anbefale at få en kop kaffe hos Copenhagen Coffee Lab, hvor man bliver mødt med duften af friskbrygget kaffe. Hos Copenhagen Coffee Lab har du også muligheden for at købe kaffebønner med hjem eller tage en kop kaffe med på farten.

copenhaen-shop

Original Coffee er centralt beliggende i København, hvor tempoet er højt og folk er på farten. Original Coffee byder velkommen til en forfriskende kop kaffe, hvor der er plads til afslapning og ro. De er blevet kåret som byens bedste kaffe af AOK 4 år i træk. Du finder i alt 8 Original Coffee kaffebarer i København, som hver især har sin helt unikke stil. Alle bærer dog præg af ro, hygge og funktionalitet. Teamet bag Original Coffee ønsker nemlig at tilgodese kunders forskellige interesse: dem som vil have ro til at arbejde, og dem som vil snakke og hænge ud med vennerne.

original-cafe

Denne kaffebar har fået det meget passende navn ”KAFFE”, og byder dig velkommen i en hyggelig lille kaffebar på Istedgade. Her bliver du budt velkommen i hyggelige omgivelser hvor du kan nyde en frisk kop kaffe. Kaffebaren er indrettet og udsmykket med træ, og selv menukortet finder du hængende på væggene i form af små træplader. KAFFE er utrolig intim da lokalerne er små, men til gengæld er der liggestole og bænke på fortovet, hvor man kan nyde sin kaffe. Vi anbefaler KAFFEs morgenmadsmenu, hvor du, ud over kaffe, også kan få te, juice, sodavand, morgenmad og ristet rugbrød.

kaffee