Menu

Bakken

Bakken er verdens ældste forlystelsespark og byder på over 50 restauranter, caféer og fast food boder. Bakken er perfekt til en dag som skal bestå af afslapning og hygge! I løbet af sommeren byder Bakken på utallige underholdningsarrangementer og Julemændenes Verdenskongres, som hvert år samler julemænd fra hele verden.

bakken

Dronning Louises bro ved Søerne er blevet et hip og populært hæng-ud sted for mange københavnere som ønsker at mødes med venner, høre musik, hygge eller nyde en kold øl. Nu tænker du sikkert: hvordan der kan være plads til et samlingspunkt på en bro? Dronning Louises Bro fik i løbet af 2011 indsnævret kørebanen til fordel for bredere fortove og cykelstier. På grund af broens popularitet blev flere bænke sat op så folk kunne nyde solens stråler med vennerne.

street

Efter en omfattende renovering i 2000 er Islands Brygge blevet et populært bykvarter for unge familier. Området er på det seneste kendt fra TV-programmet ”Familien fra Bryggen” hvor Linse Kessler og hendes familie tilbringer deres hverdag. Det mest populære hæng-ud sted på Islands Brygge er Havneparken, hvor du finder Havnebadet der ligger i vandet i den nordlige del af parken. Efter en badetur kan du passende hoppe fordi Tobis Café og tag et spil Backgammon eller nyde en god gammeldags hos Bryggen 11.

sea