Menu

Kanalrundfart

Er du ny i byen, så skal du helt klart tage på kanalrundfart, hvor du hører om Københavns smukkeste slotte, kirker, fredede huse og andre spændende bygninger og seværdigheder. Hvis du allerede kender København, men derimod bare gerne vil sejle med vennerne, så overvej Friendships eller GoBoat hvor i har muligheden for at lege kaptajn og selv sejle igennem Københavns kanaler i sejlbåde som kan rumme op til 8 personer.

friendship

Nyhavn er et af Københavns mest besøgte turistmål, hvor man finder over 300 år gamle hus i forskellige farver. Selvom livet i havnen i gamle dage var præget af sømænd, værtshuse og glædespiger, så byder Nyhavn i dag på en masse lækre fortovscaféer, barer og restauranter, som tilbyder alt fra italiensk til fisk og skaldyr, en saftig steak og kold fadøl. Ud over den hyggelig stemning på Nyhavn arrangeres der i løbet af året sjove arrangementer som julemarked, jazz festival, tjenerløb og meget mere.

boat

Kongens Have er Danmarks ældste og mest besøgte kongelige have. Haven blev anlagt i begyndelsen af 1600-tallet af Christian d. 4. I dag er der årligt op til 3 millioner besøgende, og ikke uden en grund! Kongens Have byder på en masse underholdende aktiviteter i form af musik- og teaterarrangementer og så huser haven også Marionet Teatret.

have