Menu

De bedste restauranter og barer i København til den første date

København har længe været på verdenskortet og byer i verdens man bare må besøge. Her er en liste over de bedste restauranter og barer i København til den første date – steder der har fokus på kaffe, vegetarisme, spilleautomater (hvis du foretrækker dette at casino sider), og meget mere!

Hvis man har lyst til at prøve et alternativ til kød, så er det Restaurant Riz Raz (eller bare Riz Raz) som man skal på. Riz Raz er en moderne restaurant der er udelukkende vegetarisk – veganere kan dog også nyde godt af dette sted. Riz Raz er et skønt og sundt alternativ til de uendelige mængder af restauranter der serverer en BLT eller Club Sandwich. Det er sundt, nærende, og smager utroligt godt. Her er retter fra nær og fjern. Der er selvfølgelig det danske køkken, middelhavskysterne, det generelle Europa og meget andet. Ris, falafel, salatbar, frisk pasta og varme retter er få blandt de mange muligheder der er på Riz Raz. Der er oven i købet også glutenfri muligheder. Mange mennesker frygter det vegetariske køkken, men Riz Raz vil uden tvivl ændre dit synspunkt på vegetarmad på den positive måde. Det er på den måde et perfekt sted for en første date hvor man vil vise man er alsidig, frisk på at prøve noget nyt, eller bare elsker god vegetariske retter.

For en anderledes oplevelse og første date, så er der Pub & Sport Bar. Pub & Sport er en meget hyggeligt og speciel sportsbar der ligger tæt på Rådhuspladsen i København. Der er utallige fladskærmstv’er, så det er næsten umuligt ikke at følge med i de store fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder der bliver vist. Når Danmark skal spille landskamp, bliver der pyntet op med Dannebrogsflag, folk har landsholdstrøjer på og hyggen, stemningen, og atmostfæren er i højsædet. Der kan spilles alt fra pool til backgammon og på spilleautomater. Så hvis du er til en anderledes type date og i begge har interesse i sport og spil, så er dette måske et sted i skulle prøve at holde en date.

Hvis I skal på en low-key date i et afslappende miljø med skønne dufte, så er det Riccos Kaffebar i skal  på. Der findes et par stykke rundt omkring København og Amager. Men mængden af caféer mindsker bestemt ikke atmosfæren eller kvaliteten på nogle af kaffebarene. Riccos Kaffebare byder typisk på et råt, industrielt tema i baren – men på en hyggelig måde. Murstensvægge og en skøn, dyb duft af kaffe breder sig tit og ofte på stedet. Der er små, hyggeligt kroge hvor man nemt kan fordybe sig i en god samtale med en god kop kaffe (eller andet, hvis det er det man har lyst til). Riccos Kaffebar er til dem der nyder en afslappet atmosfære og nyder hyggelige rammer for en første date.

Mulighederne er mange i København og der er billedligt talt noget hvor enhver smag – vegetar, sport og spilleautomater, kaffebar, eller noget helt fjerde og femte så kan det findes. Held og lykke!