Menu

Bedste sportsbar i København

Har du vundet penge for nyligt på online casino og vil du gerne bruge gevinsterne på at have det sjovt på en sportsbar med vennerne? Faktisk behøver du ikke at spendere en formue for at se bold på de bedste sportsbarer i København, som alle har til fælles at de byder på en god stemning og økonomiske priser. Du kan læse om de bedste københavnske sportsbarer i denne artikel.

Den Glade Gris

Siden Alt om København www.aok.dk kårer hvert år byens bedste baseret på brugernes nomineringer og stemmer. Tidligere har AOK været med til at vælge årets bedste sportsbar og den titel løb Den Glade Gris med flere gange blandt andet i 2015. Den Glade Gris er et hyggeligt sted, som ligger i begyndelsen af Lille Kannikestræde i København.

AOK vælger ikke længere årets bedste sportsbar, men der skal heller ingen prisuddeling til at slå fast at Den Glade Gris er en af de bedste sportsbarer i byen. Det er den i hvert fald, hvis man gerne vil se en fodboldkamp med Manchester United. Siden 2006 har United fans samles til at se hver evig eneste kamp hvor det engelske Premier League hold går på banen. Så hvis du søger et sted til at se den næste Manchester United kamp med engelske kommentatorer, billige øl og god stemning, så er Den Glade Gris et godt valg.

Cafe Guldhornene

Hvis du foretrækker Chelsea, så skal du hen på Café Guldhornene som ligger i 20A på Vestergade i København. Dette er stambaren for de danske Chelsea fans og derfor bliver Champions League, FA Cup, Premier League og alle de andre kampe med London-holdet vist på storskærm på baren, der også byder på fantastisk stemning og gode priser.

Men der er selvfølgelig ikke kun fokus på engelsk fodbold. Hvis det kan lykkedes, så vises Juventus kampene også på en af caféens mange storskærme og efter at holdet har købt Cristiano Ronaldo er der ekstra høj interesse i at følge Juventus kampe både i den italienske serie A samt Champions League.

Pub & Sport i lange baner

Hvis man søger øl og sport kan man ikke gå galt ved at tage hen på Pub & Sport, som ligger på Vester Voldgade. Pub & Sport er den største sportscafé i den danske hovedstad og derfor er der stort set altid mulighed for at kunne have god plads med vennerne. Her er der tale om hyggelige uformelle omgivelser med mulighed for at drikke øl, se sport, spille pool, bordfodbold, dart og meget mere.

Tjek også byens bedste tapperi

Brus på Nørrebro blev i 2017 kårets som årets bedste ølbar. Det nye og hip sted ligger på Guldbergsgade i København N og der er primært fokus på bryggeri, ølsmagning og lækker mad. Men derfor kan det stadigvæk blive til en sportsbar en gang imellem. Hen over sommeren 2018 har der i hvert fald været mulighed for at følge det danske fodboldlandshold ved verdensmesterskabet i Rusland og derfor kan det måske også være at man kan se andre sportsbegivenheder på storskærm hos Brus i forbindelse med andre store events.