Menu

10 must-visit kaffebarer i København!

Vi er vilde med kaffe – og det er københavnerne også. Vi kan sammenligne det med vores (og deres, hvis du er udlænding) kærlighed til sport og meget som 888sport. Vi kan virkelig godt lide det! Derfor finder du på alle hjørner i København gode kaffebarer, caféer og restauranter som har udvidet deres kaffemenu og -kvalitet. Hvis du mangler inspiration til, hvor du skal købe din næste kaffe, eller måske endda er ny i byen, så læs med her hvor vi har udvalgt 10 af byens bedste kaffebarer!

Ligesom The Coffee Collective rister Risteriet kaffen selv. Risteriet har stor fokus på, at nyristede kaffebønner gør en verden til forskel i en kaffekop. Derfor får du også en helt unik smagsoplevelse, når du køber kaffe hos Risteriet. Du finder Risteriets kaffebarer på henholdsvis Halmtorvet og på Studiestræde. På Studiestræde har du mulighed for at købe Risteriets hjemmeristede kaffe og nyde kvalitetskaffe der hjemme. På deres hjemmeside finder du også udstyr til hjemmebrygning, og du har mulighed for at deltage i kaffekurser og blive endnu bedre til at lave din egen kaffe.

risteriet

Hos The Coffee Collective er gæsterne i fokus og der er en forståelse for, at alle har forskellig smag – også når det gælder kaffe. Derfor finder du The Coffee Collective tre steder i byen: Frederiksberg, København N og i Torvehallerne nær Nørreport. Hver kaffebar har sin egen unikke stil som skal give kunderne forskellige sider af, hvad en kaffeoplevelse kan være. På Jægerborggade i Købehavn N finder du en afslappet og nørdet kaffebar, imens det bliver mere energisk og cool i Torvehallerne. På Godthåbsvej i Frederiksberg finder du et risteri i en smuk og gammel fabriksbygning. Hver første fredag i måneden kan du komme indenfor på risteriet på Godthåbsvej og få en rundvisning og kaffesmagning.

coffeee